Bine ati venit in magazinul nostru
RO
Exclusiv

PERIUTA DE DINTI A VIITORULUI, cea mai noua marca de periuta Soladey este J3X

Dată: 2013-12-11

PERIUTA DE DINTI A VIITORULUI, cea mai noua marca de periuta Soladey este J3X, mult mai eficienta decat orice periuta electrica, iar rezultatele utilizarii sunt imediate, rezultand dinti mai albi si mult mai netezi pentru perioade indelugate, o gura curata si o respiratie mai proaspata.
Este prevazuta la un capat cu un panou solar care transmite ioni catre capatul celalalt prevazut cu peri,care neutralizeaza acidul si dezintegreaza placa dentara, cu ajutorul salivei efectul fiind o reactie care impiedica formarea placii dentare si exterminarea bacteriilor, doar prin periaj. Este o abordare stiintifica naturala care ofera o igiena orala mai profunda si mai sanatoasa. Pasta de dinti nu este necesara, apa din saliva este ingredientul activ. Testele efectuate, demonstreaza ca periuta Soladey J3X in contact cu anumite culturi cu rol in initierea si dezvoltarea cariilor dentare si-a aratat eficienta 100%.
Periuta Soladey OXIDEAZA BIOFILMUL DE PLACA DENTARA, iar prin efectul sinergetic al periajului se obtine o indepartare a placii, precum si o oxidare microbiana si a toxinelor.
Este un produs care nu afecteaza negativ mediul inconjurator si care mentine si imbunatateste starea de sanatate.