TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile care depasesc 200 RON fara TVA.

Producători

«1»
Soladey

Soladey

Periuta de dinti ionica de la Soladey este un nou concept, bazat pe o solutie tehnologica high-tech, produsa in Japonia. Principiul de functionare este certificat la nivel mondial. Acest produs este unic pe piata din Romania.

6

produse

Magicnuc

Magicnuc

MagicNuc este un proiect antreprenorial 100% românesc care îşi propune să facă cunoscute românilor proprietăţile aproape miraculoase ale nucilor. Binecunoscute bunicilor noştri, atuurile folosirii nucilor au fost demult uitate. În goana după ingrediente minune din ţări exotice, românii au neglijat a se uita în ograda proprie. Noi cei de la MagicNuc credem cu tărie în puterile uleiului de nucă şi în faptul că atributele binefăcătoare ale plantelor româneşti trebuie să fie din nou în centrul atenţiei. Uleiul de nucă presat la rece produs de MagicNuc este un ulei natural, de prima presă, nerafinat chimic, cu un conţinut ridicat în acizi graşi polinesaturaţi (omega 3, omega 6 şi omega 9) şi un conţinut scăzut de acizi graşi saturaţi, acest lucru ducând la scăderea nivelului de colesterol din organism mult mai rapid şi mai eficient decât folosind uleiul de măsline.

0

produse

Trisa

45

produse

Speedo

Speedo

Speedo este unul dintre cei mai mari producatori din lume de echipamente pentru inot. Cei mai buni inotatori din lume folosesc costumele lor de inot fiind unul din cele mai prezente branduri pe podiumurile olimpiadelor sau concursurilor din intreaga lume. Produsele Speedo sunt printre cele mai performante din lume iar Speedo este capul de lance in cea ce priveste tehnologia si inovatia in aceasta gama de produse.

MumuToys

MumuToys

Jocuri Magnetice Educative de Constructie 3D pentru copii. Acest concept revolutionar le ofera copiilor un real sprijin in dezvoltarea creativitatii, oferindu-le posibilitatea de a-si da frau liber imaginatiei si de a crea o multitudine de obiecte si lumi tridimensionale. Calitatea exceptionala a jocurilor magnetice ii inspira si ii fascineaza in aceiasi masura pe micii creatori ai viitorului.

0

produse

YesCam

0

produse

Energy Fit

0

produse

Sporter

1

produse

Sport Partner

2

produse

Donic

2

produse

Rovera

0

produse

Actuell

0

produse

Body Sculpture

0

produse

AB Fit

0

produse

Passati

0

produse

Omega

0

produse

Sus